Bauer Il Palazzo

Contact travel specialist
+359 2 950 30 10
Location:
Venice

Type of hotel:
Hotel
 
Разположен в престижна сграда от 18-ти век и на 3 минути пеша от площад Сан Марко, този луксозен хотел предлага панорамна гледка към Канале Гранде.

 
 
Details
Пищните венециански стаи на хотела включват голяма мраморна баня.

Всички стаи в Bauer Il Palazzo се отличават с разкошни тъкани, позлатени огледала и полилеи от муранско стъкло. Всяка е оборудвана със сателитна телевизия. Някои от стаите са с гледка към лагуната, а други - към канала. Известен брой от стаите и суитите разполагат с балкон.

Всеки ден се сервира разнообразна закуска на шведска маса на терасата на покрива, откъдето се разкрива изключителна гледка към хоризонта на Венеция. Ресторант De Pisis предлага гурме меню всяка вечер, а гостите могат да се насладят на коктейл или традиционен шприц (коктейл с вино) в бар B през зимата или на терасата на бар Canale през лятото.

Персоналът може да организира при заявка вечеря на свещи или уроци по танго на терасата. Хидромасажната вана на покрива на хотела може да се резервира предварително, а в партньорския хотел Palladio на остров Джудека има пълна гама от СПА съоръжения. Предоставя се безплатен трансфер между 2-та хотела.

Водни таксита от летище Марко Поло могат да бъдат намерени по всяко време на кея, разположен на 5 минути пеша от терминала. Обществените водни автобуси Alilaguna (синя линия) тръгват от летището от кея, намиращ се на 5 минути пеша от терминала. Най-близката им спирка, San Marco Giardinetti, е само на няколко минути пеша от хотела.

Стаи за настаняване: 82, Хотелска верига: Small Luxury Hotels of the World.