The Siam Hotel

Contact travel specialist
+359 2 950 30 10
Location:
Bangkok

Type of hotel:
Hotel
 
Siam се намира откъм града до река Чаопрая и предлага луксозни помещения за настаняване с модерни удобства.

 
 
Details
Проектиран е от световно признатия архитект Bill Bensley и разполага с открит басейн и паркинг на място. Във всички части е осигурен безплатен Wi-Fi интернет.

Siam е на 3 километра от двореца Vimanmek Teak и на 5 километра от популярния дворец Grand Palace. Международното летище Суварнабхуми е на 35 километра. Предоставя се безплатен трансфер с лодка от хотела до кея Sathorn от 10:00 до 18:00 часа.

Вилите и суитите са стилно обзаведени и включват климатик, телевизор и минибар. Всички елегантни бани разполагат с вана и душ.

Гостите могат да тренират в добре оборудвания фитнес център, да се отпуснат в СПА зоната или да четат книга в библиотеката. Сред другите услуги са денонощна рецепция, обмяна на валута и детегледачески услуги.

Ресторант Chon Thai се помещава 3 къщи от тайландско тиково дърво и поднася вкусна тайландска кухня. Останалите възможности за хранене включват бар и бистро Deco. Той има джаз атмосфера, съчетана с черно-бял интериор и сервира международния ястия, коктейли и отлична селекция от вина.

Стаи за настаняване: 39, Хотелска верига: Preferred Hotel Group, Small Luxury Hotels of the World.