Mandarin Oriental Singapore

Contact travel specialist
+359 2 950 30 10
Location:
Singapore

Type of hotel:
Hotel
 
Извисяващ се над залива Марина Бей, Mandarin Oriental, Сингапур.

 
 
Details
Разполага с открит басейн с невероятна гледка към градския пейзаж и луксозен спа център.Открит 1987г. и реновиран 2004 г.

Гостите могат да поддържат форма във фитнеса или с йога упражнения.

Mandarin Сингапур е пряко свързан с Marina Square Shopping Centre, на 10 минути пеша от метростанция City Hall MRT. 10 минути път с кола ще отведе гостите до търговския рай на Orchard Road, докато Сингапур Changi Airport е на 20 минути път с кола.

Прозорци от пода до тавана в стаите Mandarin Oriental са с изглед към пристанището, океана или силуета на града. Система за съраунд звук с CD и DVD варианти е предвидено във всяка стая.Кабелна телевизия и чай / кафе. Самостоятелните бани са с вани.

Отделен детски басейн е на разположение за младите. Гама от глезещи масажи е на разположение за уморени тела. Тенис кортове предоставят на гостите възможност да се запази годността им по време на посещението.

Dolce Vita предлага италианска кухня до басейна с изглед към пристанището, докато ос бар и салон предлага разнообразие от коктейли и музика на живо. Mandarin Oriental предлага четири други храни и напитки, включително японски и кантонски кухня.
СТАИ

  • Deluxe Room
(ca. 33 qm) с изглед към града

  • Premier Ocean View Room
3 кв.м с изглед към море /юг/

  • Premier Harbour View Room
34 кв.м с изглед към пристанището

  • Mandarin Grand Room
56 кв.м с изглед към града

  • Ocean Grand Room
53 кв.м с изглед към море с отделна спалня от хол.

  • Club City Room
34 кв.м с изглед към града и достъп по клубния етаж

  • Club Suite - 84 кв.м с изглед към града и достъп до клубния етаж

Club стаите и апартаментите имат достъп до „Oriental Club Lounge“ и отделна чек ин рецепция с достъп до Фитнес и др (2 Kleidungsstücke pro Zimmer/Tag), закуска с шампанско, безалкохолно напитки, следобеден чай, вечерно време коктейли в Oriental Club.