Island Shangri-la Hotel Hong Kong

Contact travel specialist
+359 2 950 30 10
Location:
Hong Kong

Type of hotel:
Hotel
 
Хотел Island Shangri-La представлява 56-етажна сграда в централната част на Хонк Конг, която се извисява над търговски комплекс Pacific Place.

 
 
Details
Хотелът предлага луксозни помещения за настаняване и ресторант. Хотелът предлага луксозен спа център, открит басейн и денонощен фитнес салон.

Трамвайна спирка Queensway се намира точно пред търговски комплекс Pacific Place. Хотел Island Shangri-La предлага безплатен транспорт до централната гара, гара Wanchai и гара Admiralty на градската железница MTR.

Просторните стаи на хотел Island Shangri-La са елегантно обзаведени с мебели в ориенталски стил и разполагат с френски прозорци с изглед към планината Виктория Пийк и пристанище Виктория. Всяка от стаите ползва денонощно обслужване , безплатен Wi-Fi интернет, плоскоекранен телевизор и минибар.

Първокласните заведения за хранене на хотел Hong Kong Island Shangri-La включват френски ресторант Petrus, който е носител на 2 звезди Мишлен и кантонски ресторант Summer Palace, който е носител на 1 звезда Мишлен. В останалите 5 ресторанта на хотела и в салона във фоайето можете да се насладите на интернационална и азиатска кухня.
СТАИ

  • Deluxe Peak View Room (ca. 41 qm)

  • Deluxe Harbour View Room (ca 44 qm)