Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum

Contact travel specialist
+359 2 950 30 10
Location:
Bodrum

Type of hotel:
Hotel
 
КемпинскиХотел Barbaros Bay Bodrum серадванатихомясто, с изглед Gokova Bay.

 
 
Details
Той предлага луксозни стаи със самостоятелни балкони, 2 басейна, ресторанти с изгледкъмморето и безплатен Wi-Fi.

Стаите в хотел Кемпински са със стилни мебели и модерен интериор. Всяка стая има собствен кът с мекамебел, сателитна телевизия и просторна баня. Много от стаите имат панорамна гледка към Егейскоморе.

Изключителния Six Senses Spa предлага източно азиатски процедури и масажи. Хотел Кемпински Бодрум предлага сауна, фитнесцентър и турска баня. Гостите могат да се запишат на водолазни курсове или да се насладят на риболовни екскурзии и парасейлинг. Други водни спортове включват водни ски, уиндсърфинг и бъги вода. Всички дейности се заплащат с допълнителна такса.

Отличаващ се с фурна на дърва, прясно уловена риба се предлага на Барбароса ресторант, италиански ястия се приготвят в La Luce отворена кухня. Гостите могат да опитат азиатски ястия, вдъхновени в Сайгон Club, или да се насладят на традиционна Егейска кухня на външна татераса на жива музика.

Хотел Barbaros Bay Bodrum е удобно разположен на 10 минути път с кола от мавзолея на Халикарнас, гръцки амфитеатър и замъка Бодрум. Безплатно паркиране на автомобилите и билетни услуги са на разположение.

Hotel Rooms: 173, Hotel Chain: Kempinski.Хотелскистаи: 173, Хотелскаверига: Кемпински.
Стаи

  • Deluxe (ca. 40 qm) изглед море.

  • Grand Deluxe (ca. 40 qm) панорамна гледка към море.

  • Junior Suite (45–55 qm) хол и спалня са в едно помещение, изглед към море.

  • One Bedroom Suite (70–75 qm) отделнни хол от спалня с изглед море.